Referenser

vad tycker kunderna?

Mycket bra! Jag skulle kunna lyssna på henne i evigheter! Så klok och varm hon är. Hon framför kursinnehållet på ett utomordentligt sätt och jag kommer ihåg i princip allt.

AB Bostaden, Johanne Lindgren

Retorik för kvinnor

 

Mina kunder och vad de säger om mig..

Referenser

Att göra ett uppdrag och efter det få ett fint omdöme är som bomull runt hjärtat för mig!

”Anna sopade banan med oss, så vass, så rapp och med massor av värme bjuder hon verkligen på sig själv, sen kan hon kramas också”

Annas föreläsning blandar inslag av allvar och humor som poängterar vikten av inkluderande ledarskap och medarbetarskap.  Inslag av övningar som fick oss att skratta och inse våra brister men också verktyg i hur vi på enkla sätt kan bjuda in till en bättre dialog.

Boliden Rönnskär

Linn Andersson

Då jag tidigare lyssnat på Annas entusiasmerande föreläsningar så kändes hon perfekt för uppdraget att föreläsa i ämnet Mötes- och Förhandlingsteknik för en grupp Platschefer inom byggbranschen. Trots tidig morgon och lite trötta deltagare lyckas hon engagera samtliga med sin härliga energi på ett sätt som nog ingen glömmer. Budskapet och de tips/tricks hon lämnat har garanterat etsats sig fast i minnet hos deltagarna – mycket bra!

Fastec

Håkan Högdahl

En mycket givande kurs, som bjöd på allt från skratt, tårar, utmaningar och en rejäl dos med lärdom. Kursledaren var fantastisk, hon fick en att slappna av under dessa två dagar för ämnet kan vara jobbigt att möta. Känner man att prata inför folksamlingar, hur man argumenterar osv kan jag varmt rekommendera att gå denna kurs.

6/6 på kursen från utvärderingen!

Retorik för kvinnor

Deltagare

Tack för en mycket engagerande, inspirerande och interaktiv dag! En skräddarsydd agenda för oss och ett framförande som träffade mitt i prick. Många skratt blandat med allvarliga reflektioner och korta övningar gjorde att dagen kändes alldeles för kort.Tieto

Tieto

Jörgen Larsson

Några av mina kunder

Följ mig på sociala medier

Kontakt

Anna Ricknell
Stormstigen 8
931 51 SKELLEFTEÅ

Mobil: 070-2589488

E-post: anna@ricknellsretorik.se