Moderator

ordning och reda i en kreativ miljö!

Vi har vid ett flertal tillfällen anlitat Anna som moderator och är särskilt nöjda med den positiva stämning som Anna skapar vid eventen, det gör både föreläsare och åhörare på gott humör. Anna har också en scennärvaro och publikkontakt som gör att hon har lätt för att få alla ”med på tåget” !

Anders Wistemar, Dagar i Norr

Jag ser till att alla får komma till tals

Spindeln i nätet..

När det är dags för ett seminarium, event eller en konferens så har ni satt programmet, bokat talarna och fixat lokalen. Det är bara den sista pusselbiten som saknas…personen som håller ihop allt! Spindeln i nätet som har en tydlig överblick av vad som ska göras, sägas och  vilken känsla som ska skapas. Jag kan vara er ”spindel”.

MODERATOR & KONFERENCIER

Att få ett flyt på konferensen, eventet eller mötet är viktigt men inte helt enkelt. Kanske har du deltagit vid ett event men känslan och intrycket efteråt har varit lite sisådär.  Kanske beror det på att personen som ledde dagen inte kunde vara den spindeln i nätet som höll i alla trådar. Att moderera är en konst som kräver god förberedelse, en känsla för tillfället och att balansera mellan humor och allvar.

När jag anlitas som moderator eller konferencier kommer det väl till pass att jag i grund och botten är retoriker. Inom retoriken handlar det ju om att övertyga och att anpassa sig till publiken samt läsa av vad som får dem att lyssna. Detta tar jag alltid med mig inför dessa tillfällen. Att visa engagemang, lyhördhet och fokus på att få publiken att verkligen njuta av tillfället står alltid högst på mig agenda.

Hur gör jag det då? Genom att skapa en dialog med publiken och talarna på plats. Studier visar nämligen att vi kommer ihåg upp till 70 procent när det skapas interaktion. Om vi däremot bara får sitta ner och lyssna så minns vi bara ca en till tio procent och så kan vi ju inte ha det.

Om ni behöver en moderator, mötesledare eller en konferencier så ska jag använda alla mina retoriska verktyg för att tillsammans med er skapa det eventet som ni vill genomföra.

Följ mig på sociala medier

Kontakt

Anna Ricknell
Stormstigen 8
931 51 SKELLEFTEÅ

Mobil: 070-2589488

E-post: anna@ricknellsretorik.se