Föreläsningar

bli inspirerad!

En föreläsning som bjöd in till skratt, igenkänningshumor och aha-upplevelser. Annas presentation med mycket kroppsspråk och en känsla av närvaro i rummet – gör att man känner sig delaktig på ett helt nytt sätt, och kan applicera det till oändliga möjligheter i ens egna vardagliga möten.

Anna var också väldigt lyhörd i hur vi önskade ha upplägget, kopplat till våra kultur- och värdegrunder och de utmaningar vi har i vårt dagliga arbete. Framförandet överträffade våra förväntningar!

SOS Alarm Sverige, Tobias Lundberg

Behöver du en push i rätt riktning?

En Boost!

En föreläsning med mig ska ge framförallt tre saker: igenkänning, kunskap och skratt!

Föreläsningar

Om du är ute efter en föreläsare som ska rabbla upp en massa retoriska termer och tjusiga ord så ska du absolut inte kontakta mig! Om du däremot är ute efter en föreläsare som gör allt för att du ska gå därifrån inspirerad, med ny kunskap och lite ont i magen efter att du skrattat så himla mycket så ska du definitivt välja mig.

Jag vill att publiken ska ta med sig framförallt tre saker efter en föreläsning med mig: igenkänning, ny kunskap och reflektion. Dessa tre saker gör att du även efter föreläsningen bär med dig tankar som gör att du inte är med mig i bara en eller två timmar utan jag finns där lite grann hela tiden i ditt huvud- härligt va?

När passar det att jag kommer till er då? Ja, varför inte på en utbildningsdag, kick-offen, planeringsdagen, seminariedagen, konferensen eller när ni tror att retorikern i norr kan vara ett bra inslag. Jag är öppen för förslag.

Kolla på rubrikerna för att se vad en föreläsning kan innehålla och kom ihåg att jag alltid anpassar mig efter era behov. Så ring eller mejla mig så kan vi prata mer om vad ni tror passar bäst för just era behov.

 

Exempel på föreläsningsrubriker:

• Kundbemötande- hur du övertygar & inte övertalar     

• Härskarteknik – maktspråket som förminskar
                                                 
• Powerpoint som inte söver

• Allt kommunicerar- vad kommunicerar du?

• Arbetsglädje och Motivation på arbetet                     

• Presentationsteknik som imponerar                                            
                                                 
• Retorik i vardagen    

• Storytelling- berättelserna som säljer

• Från elitsimmare till retoriker

 

Följ mig på sociala medier

Kontakt

Anna Ricknell
Stormstigen 8
931 51 SKELLEFTEÅ

Mobil: 070-2589488

E-post: anna@ricknellsretorik.se