Coaching

vägledning ger resultat..

Jag har alltid tyckt det varit jobbigt att prata inför större grupper, men även att kallprata med nya/relativt nya bekantskaper. När chansen att få bli coachad av Anna dök upp, tog jag den. Vi satte tillsammans upp målen. Anna stod för strategin dit, och efter några träffar vet jag hur jag ska förbereda mig så jag inte längre behöver oroa mig. Efter träffarna med Anna känns det kul att fortsätta utmana sig, och uttrycka sig, i olika sammanhang!

N.S marknadschef

Jag vägleder dig till dina mål

Vad vill du uppnå?

Oavsett om du är chef, medarbetare eller kanske egen företagare så behöver vi ofta få prata med någon som inte är involverad på arbetsplatsen där du arbetar. Då kan det vara skönt och tryggt med en opartisk person att bolla sina tankar och idéer med.

Jag kan vara den personen för dig.

COACHING

-Har du alltid haft lätt för att tala inför folk? Denna fråga har jag fått många gånger under årens lopp och ja- jag har alltid känt mig bekväm i den situationen. Det betyder dock inte att du som känner det motsatta inte kan lära dig att också känna dig bekväm med att ställa dig upp och hålla den där presentationen eller talet på bröllopet eller vad det nu än må vara. Att bli en fantastisk talare är svårt (det ska vi inte sticka under stolen med) men det är inte omöjligt! Det krävs dock vägledning och övning.

Som före detta elitidrottare vet jag vikten av att jobba hårt för något som man vill åstadkomma och att bli en guldmedaljör på ett stort mästerskap kan bara nås genom ett sätt, träning och en enorm vilja! Världens snabbaste simmare Sarah Sjöström vaknade inte bara en dag och hoppade i bassängen och tog världsrekord. Hon tränade mycket och detsamma gäller för dig om du vill bli en riktigt bra talare.

Väljer du mig som tränare i retorik kommer jag vägleda samt pusha dig till att våga, vilja och utföra presentationer som imponerar på andra. Tillsammans tittar vi på dina styrkor och utvecklingsmöjligheter och tar fram den bästa presentatören i dig. Alla är unika och oavsett om du har en ledande position på ett företag eller vill höras mer på din arbetsplats så ska jag göra mitt allra yttersta för att du ska nå dina mål.

 

Jag är din ”tränare” och du är individen som vill bli bättre på att kommunicera. Har du viljan och är beredd på att träna så har jag ”träningspassen” för att hjälpa dig att uppnå dina mål!

Följ mig på sociala medier

Kontakt

Anna Ricknell
Stormstigen 8
931 51 SKELLEFTEÅ

Mobil: 070-2589488

E-post: anna@ricknellsretorik.se