Tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga och jag har verkligen haft roligt de senaste 10 åren! Hur tog allt sin början egentligen kanske du undrar? Och såhär var det…

2010 fick jag frågan av en bekant att komma och hålla en kort föreläsning på en Rotary lunch om retorik, kroppsspråk och presentationsteknik eftersom att hon visste att jag hade pluggat just retorik på universitetet och utomlands. Väl där så var det två män med på föreläsningen från en annan stad och de tyckte att min föreläsning var bland det bästa de hade hört så de tog mitt egen designade visitkort (under tidpunkten så var jag dock anställd av ett företag så detta var bara på sidan) och hörde sedan av sig efter ca 3 månader när de planerade en kickoff för sina anställda. Den föreläsning kom att bli startskottet på min talarkarriär! Jag kommer aldrig glömma känslan och insikten i att : Jag har en kunskap och ett sätt att prata som andra är beredda att betala för! – Det var magiskt och otroligt självbekräftande och nu har det gått tio år. Många är de kunder som jag föreläst, utbildat och människor jag coachat och det ska jag fortsätta med!