Vi är många som är drabbade av covid-19 och hur drabbar detta mig då? Ja, rätt kraftigt om jag ska vara ärlig. Har jag panik eller oro? Nej det har jag inte! Kanske så är det helt enkelt mitt sätt att tänka som gör att jag håller mig lugn och faktiskt ser rätt positivt på vilka möjligheter och nya idéer som nu kan formas. 🙂

För det första så kommer jag nu mer erbjuda personlig coachning som jag tror behövs extra mycket nu samt att det även nu säkert finns mer tid för sådant jämfört med annan tid så om du har funderat på att just utveckla din kommunikativa del så är tajmingen perfekt! Ring mig så ser vi hur jag kan hjälpa dig att utvecklas?

Mina föreläsningar och kurser då? Ja de måste jag fundera lite mer över eftersom att de måste jag först paketera och digitalisera innan jag kan erbjuda dem till er. Men när det väl är gjort så tror jag att de kommer bli ett jätte bra alternativ för att nyttja min kunskap fast via tex onlinekurser, föreläsningar via länk osv. Har ni redan nu tankar och idéer i dessa banor så hör av er så ser vi hur vi tillsammans kan skapa något som ni har nytta av.

Sist men inte minst. Jag skulle verkligen uppskatta att ni hör av er och pratar med mig för att se hur vi tillsammans kan hitta en lösning som kan fungera nu och inte först efter sommaren för dit är det lång kvar och jag anar att jag kommer bli rejält uttråkad om jag inte får fortsätta att dela med mig av min kunskap!

Hör av dig och tills dess: krama dina nära och kära och gör det bästa av stationen <3

Anna